≡ Menu

De Praktijk

tandartsenpraktijk Wij willen voor iedereen een mooi, gezond en sterk gebit. Dit willen we bereiken via tandheelkundige behandelingen van hoge kwaliteit en een persoonlijke service. Bovendien scholen we permanent bij om de hoogste service te kunnen blijven garanderen aan onze klanten.

Team

Tandartspraktijk Els Dermaut bestaat uit :

tandarts els dermaut

Els Dermaut, tandarts, studeerde Tandheelkunde aan Universiteit Gent en is afgestudeerd in 1996. Als allround tandarts heeft zij bijzondere interesse in het maken van kronen en bruggen, kindertandheelkunde en het uitvoeren van wortelkanaalbehandelingen. Is sinds 2008 werkzaam in deze praktijk.

tandartsassistente Marieke Tanghe

Marieke Tanghe, tandartsassistente. Marieke assisteert onder meer tijdens de behandelingen, zorgt voor een goede opvolging van de afspraken en is verantwoordelijk voor de voorraadbeheer. Marieke werkt sinds 2018 in de praktijk.

Behandelingen

Het is voor ons erg belangrijk dat u zich op uw gemak voelt in onze tandartspraktijk. Een kwaliteitsvolle behandeling is voor ons erg belangrijk. Wij trachten u zoveel mogelijk te betrekken bij de behandeling en zullen, waar van toepassing, een behandelplan opstellen en toelichten.

Technologie

De praktijk investeert permanent in de modernste tandheelkundige technologieën, instrumenten en materialen van hoogwaardige kwaliteit om u een optimale behandeling te kunnen geven. Zo is de tandarts uitgerust met een digitale Röntgenfoto installatie, ook wel OPG genoemd, waarmee ze uw gebit op een computerscherm kan laten zien en kan uitleggen waar er eventueel een behandeling nodig is. De tandartspraktijk beschikt eveneens over moderne sterilisatie apparatuur, om instrumenten perfect te steriliseren en infecties te voorkomen.

Tarieven

We hanteren de standaardtarieven. De rekening is opgebouwd uit de diverse verrichtingen die gedurende de behandeling hebben plaatsgevonden en vermeldt elke verrichting met de juiste code.

Betalingen

U kunt in onze praktijk betalen via Bankcontact/Mr Cash of contant.