Een nieuwe locatie voor de tandartspraktijk

De tandartsenpraktijk is sinds juli 2018 verhuisd naar een nieuw adres: namelijk van het oude adres in de Verenigde Natiënlaan 10 naar de gloednieuwe praktijk in de Tulpenlaan 7, eveneens in Wenduine.

nieuwe tandartsenpraktijk

Waarom een nieuwe locatie?

Het verhaal van tandartspraktijk Els Dermaut in Wenduine startte in 2008. Tien jaar geleden namen wij onze intrek in een pand op de Verenigde Natiënlaan nummer 10 in Wenduine De Haan. Heel wat patiënten vonden in die periode hun weg naar de praktijk. Dankzij de persoonlijke aanpak, de moderne technologieën en de grote vakkennis, werd de tandartspraktijk al snel een gevestigde waarde in Wenduine. Een decennium later hadden we nood aan meer praktijkruimte.

Intens (blij)

Op wandelafstand van de bestaande praktijk kochten we een pand. De voorbije maanden waren heel intens met het plannen en uitvoeren van alle verbouwingswerken. We zijn dan ook bijzonder trots en enthousiast om jullie vanaf 23 juni 2018 in onze volledig nieuwe tandsartspraktijkruimte in de Tulpenlaan 7 te mogen ontvangen. Klik hier om vlot uw weg naar de nieuwe praktijk te vinden.

Voordelen

Met deze nieuwe locatie beschikken wij voortaan over twee aparte behandelruimtes. Elke ruimte is uitgerust met de meest moderne en kwalitatieve tandheelkundige materialen en instrumenten. Zo kunnen wij dankzij onze zogenaamde OPG (een apparaat voor het maken van digitale röntgengfoto’s), samen met u op een computerscherm kijken naar wat er te gebeuren staat. Wij vinden deze open communicatie heel belangrijk. Lees in dat verband ook onze blogpost over hoe angst voor de tandarts kan worden aangepakt.

Tussen de wachtruimte en één van de twee praktijkruimtes in, bevindt zich de plaats waar wij er onder meer voor zorgen dat alle gebruikte instrumenten steeds steriel zijn voor gebruik.

Niet alles is nieuw

De locatie is dan misschien wel veranderd, de principes zijn gebleven. Wij streven naar een gezond, sterk en mooi gebit voor iedere patiënt. Ook in deze nieuwe praktijk zijn kwalitatieve tandheelkundige behandelingen en een persoonlijke aanpak, twee van onze stokpaardjes.

Bent u razend benieuwd om onze nieuwe praktijk te zien? Maak dan gauw een afspraak online of bel ons op 050/42.33.10.