De tandartspraktijk

Wij willen voor iedereen een mooi, gezond en sterk gebit. Dit willen we bereiken via tandheelkundige behandelingen van hoge kwaliteit en een persoonlijke service. Bovendien scholen we permanent bij om de hoogste service te kunnen blijven garanderen aan onze klanten. 

tanden bleken feature

Ons team

Wij zijn een dynamische tandartsenpraktijk met 2 tandartsen en een tandartsassistente. Elke tandarts is gespecialiseerd binnen bepaalde vakgebieden uit de tandheelkunde. Elk van ons is gepassioneerd door ons beroep. We staan steeds klaar om ons verder te ontplooien en nieuwe technologieën uit het vak in onze praktijk toe te passen. Zo zorgen wij ervoor dat u steeds behandeld wordt met de nieuwste technologieën, technieken en materialen. Ons doel? Elke persoon naar buiten laten wandelen met een mooi, gezond en sterk gebit. Leer ons hier alvast even kennen!

Els Dermaut

Els Dermaut

Tandarts

Els studeerde Tandheelkunde aan de universiteit van Gent en is afgestudeerd sinds 1996. Ze is allround tandarts die steeds het beste van zichzelf geeft om u zo’n goed mogelijke en juiste behandeling op maat te geven. De behandelingen die je bij Els krijgt gaan van esthetische tot protetische behandeling en conserverend werd voor zowel jong als oud.

Marieke Tanghe

Marieke Tanghe

Tandartsassistente

Marieke werkt sinds 2018 in onze tandartspraktijk. Ze assisteert onder meer tijdens de behandelingen, zorgt voor een goede opvolging van de afspraken en is verantwoordelijk voor de voorraadbeheer.

Gilinardo Martinez

Gilinardo Martinez

Tandarts

Gilinardo studeerde in 2013 af aan Tandheelkunde aan de Universidad de Concepción in Chili. Op 1 maart 2020 startte hij bij ons in de tandartspraktijk als algemeen tandarts.

Behandelingen

Het is voor ons erg belangrijk dat u zich op uw gemak voelt in onze tandartspraktijk. Een kwaliteitsvolle behandeling is voor ons erg belangrijk. Wij trachten u zoveel mogelijk te betrekken bij de behandeling en zullen, waar van toepassing, een behandelplan opstellen en toelichten.

Technologie

De praktijk investeert permanent in de modernste tandheelkundige technologieën, instrumenten en materialen van hoogwaardige kwaliteit om u een optimale behandeling te kunnen geven. Zo is de tandarts uitgerust met een digitale Röntgenfoto installatie, ook wel OPG genoemd, waarmee ze uw gebit op een computerscherm kan laten zien en kan uitleggen waar er eventueel een behandeling nodig is. De tandartspraktijk beschikt eveneens over moderne sterilisatie apparatuur, om instrumenten perfect te steriliseren en infecties te voorkomen.

Tarieven

Tandarts Dermaut is niet geconventioneerd, tandarts Martinez is geconventioneerd. De rekening is opgebouwd uit de diverse verrichtingen die gedurende de behandeling hebben plaatsgevonden en vermeldt elke verrichting met de juiste code.

Betalingen

U kunt in onze praktijk betalen via Bankcontact/Mr Cash of contant.